Felmérés és szaktanácsadás

Ahhoz, hogy igényeit teljes körűen ki tudjuk elégíteni, a munkálatok megkezdése előtt egy részletes felmérést (akár díjmentesen) biztosítunk, ezáltal költséghatékonyabb és eredményesebb végeredményt produkálhatunk.

Szélsőséges viszonyok kezelése

Az ipari és kereskedelmi felhasználás céljából értékesített termékeink magas ellenálló képességgel bírnak, így biztos lehet abban, hogy időálló lámpáink a szélsőséges viszonyokat is képesek lesznek átvészelni.

Időt spórolunk Önnek

Beszállítóink, és szakembereink segítségével időt spórolhatunk Önnek. Nem kell Önnek keresnie hozzáértő embereket, hiszen cégünk munkatársai minősített villanyszerelők, így az igényes munkavégzés garantált.

 Ipari és Kereskedelmi világítás – Mitől más?


Az ipari és kereskedelmi világítástechnika célja a tökéletes világítás biztosítása gazdaságos beruházás és üzemeltetés mellett. Az ilyen környezetben a világítótestek extrém körülményeknek és igénybevételnek vannak kitéve, amelyre a hagyományos, lakossági piacra szánt termékek nem alkalmasak. Az ipari és kereskedelmi környezet világítástechnikája speciális, kifejezetten ilyen célra készült lámpákkal oldható csak meg.

Cégünk tervező és ipari-kereskedelmi világításra képzett csapata kifejezetten ilyen kihívások megoldására szakosodott. Olyan lámpákat és világítástechnikai megoldásokat kínálunk, amelyek egyszerre képesek az Ön profiljához illeszkedő működési körülmények elvárásaihoz igazodni, miközben megfelelő fényt biztosítanak, a kívánt gazdaságossági mutatók mellett.

I-VALO az ipari lámpák


Az i-VALO lámpák ötvözik a gazdaságossági szempontokat a biztonsággal. Sok ipari üzemben a por és a korrozív gázok megrongálják a lámpákat és ezzel csökkentik a fényerőt. Különleges karbantartás és további fényforrások felszerelése szükséges ahhoz, hogy a minimális megvilágítási értékeket elérjük, ráadásul sűrűn kell cserélni a lámpákat, ami rendkívül költséges.

Az i-VALO lámpák erre a problémára nyújtanak megoldást.

LUXIONA


LUXIONA Csoport több mint 80 éves múltra tekint vissza a világítástechnikai iparban. Lengyelországban működő  gyártó cég, amely folyamatosan dolgozik a legújabb innovatív műszaki megoldásokon. Folyamatosan elemzik a vevő igényeit és ezért a termékek minőségét és hatékonyságát pedig fokozatosan növelik. LUXIONA Csoport  készen áll, hogy a legmagasabb építészeti feladatokhoz biztosítson megfelelő világítástechnikai megoldásokat.

Piacvezető megoldásai vannak CLEAN ROOM lámpatestekből, azaz tisztatéri helységekben alkalmazható lámpatestekből. Kórházakban, gyógyszergyártó laborokban és az ipar olyan területén alkalmazható lámpatestek gyártanak, ahol a nagy tisztaságú, IP védett lámpatestekkel lehet megoldani a világítást.

Fontos terület még a beltéri sport világítás lámpatestei is. Jellemzően most már a LED-es, labda biztos ráccsal ellátott lámpatesteket gyártanak ami gazdaságos üzemeltetést biztosít a megrendelő részére. A gyártó cég hatékony megoldásokat kínál még a kereskedelmi és ipari világítás egyéb területein is.

Szolgáltatásaink


Kérjen ajánlatot!Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva tekinthető meg.

Ha megfogalmazódott Önben miként szeretné kivilágítani Ipari/Kereskedelmi épületét, vagy éppen nem tudja, hogyan is nézzen ki, ÍRJON NEKÜNK! Szaktudással rendelkező munkatársaink segítenek Önnek, hogy létesítménye a legszakszerűbben és leghatékonyabban működhessen.

Itt közvetlenül kérhet tőlünk ajánlatot, csupán ki kell töltenie űrlapunkat!

Tervezés és nagykereskedelem


Kugelmann Róbert
Villamosmérnök

06 30 997 2306

Kukui Csilla
Külkereskedelmi ügyintéző

06 30 640 6167

Deák Attila
Műszaki előkészítő

06 30 578 5217

Referenciák