Szolgáltatások

Felmérés


Az ipari és kereskedelmi világítás nagy odafigyelést, és szakértelmet igényel. Speciális eszközeink, és világítótesteink segítségével költséghatékonyabb működést eredményezhetünk Önnek. Akár 70%-kal kevesebb energiát használhat fel havonta, így környezetbarát módon csökkentheti le a mindennapos költségeit. A felmérést a projekt megvalósulása esetén cégünk ingyenesen, specialisták segítségével végzi, így biztos lehet az optimális végeredményben. A felmérés az előzőleg megadott adatok helyszínen történő pontosítását szolgálja.

Világítástechnikai méretezés


Világítástechnikai cél szoftverek ( DIALUX , RELUX) használatával munkatársaink, a helység méretei alapján a megvilágítási értékek megadása mellett méretezéseket
végeznek. A méretezések alapján a helységben használatos lámpatestek darabszáma és típusa pontosan meghatározható. Cégünk a tervezők munkáját segítve a forgalmazott lámpatest típusok, lámpatest file-t (ldt,ies) rendelkezésre bocsátja.

Energetikai tanulmányok készítése


Felkészült munkatársaink a megrendelőink igényeihez igazodva a helyszínen felmérést végeznek a jelenlegi világítási rendszerről. A felmért paraméterek alapján javaslatot tesznek az új korszerűbb világítási rendszerről. A kapott eredményekből energetikai számításokat végeznek amellyel a beruházás várható megtérülési idejét határozzák meg.

DPS Fólia helyszíni szerelés


Cégünk által is forgalmazott feszített fólia rendszerek helyszíni instálását is vállalja rövid határidővel. A fólia karbantartásával javítását is vállaljuk.

Mi is az a feszített álmennyezet?

A DPS feszített álmennyezet egy innovatív módon készített álmennyezet. Anyaga egy speciális lágy, vékony, de nagyon erős fólia, amelyet vízszintesen feszítenek ki a helység felett, ezáltal álmennyezetet létrehozva. Egy száraz, rendkívül gyors és tiszta technológia.

Az így látható mennyezet osztás nélküli és tökéletes, hibátlan felületű. Többféle felületi fényerővel száz féle színben rendelhető.

Fényáteresztő fóliával nagy felületű, homogén, világító mennyezet hozható létre. Lehetőség van a DPS álmennyezet anyagát magas minőségű nyomtatással ellátni, de készíthető akusztikai célú mikroperforált álmennyezet is.

A feszítés módja és a csekély önsúly lehetővé teszi, hogy a mennyezethez nem szükséges csatlakozni: csak a kerület mentén történik a rögzítés. Lámpatestek és gépészeti átvezetések problémamentesen elhelyezhetők. Anyaga rugalmas, az álmennyezet károsodás nélkül bontható és újraszerelhető, de térbeli formák is könnyedén létrehozhatók. Így a DPS rendszer nem csak álmennyezetet jelent, hanem egy sokoldalú anyag a belsőépítészet és design területén.