Rólunk

A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a lakossági elképzelések terén, legyen szó a kert, a konyha, vagy a nappali megvilágításáról, de akár exkluzívabb belsőépítészeti megoldásokról.

A fény hatással van ránk, ösztönöz, motivál, vagy éppen megnyugtat. Figyelünk az egyedi kérésekre, felmerülő igényekre is, így testre szabható választékunkkal várjuk a hozzánk látogatókat. Termékkínálatunk igen sokrétű, amiben segítségünkre vannak beszállítóink, akik megbízhatóságukkal, minőségi termékeikkel régóta részesei cégünk életének.

Segítségünkkel, és otthona korszerűsítésével átlagosan 70%-ot is megtakaríthat villanyszámláján havonta, akár a következő hónaptól. Törekszünk a minél kevesebb energia felhasználására, úgy építjük ki rendszereinket, hogy csökkentsük a szén-dioxid kibocsátást és védjük a környezetünket.

Szakembereinek kizárólag a legjobb minőségű és az aktuális világítástechnikai újdonságokkal dolgoznak. Nálunk szinte minden gyártó teljes kínálata megtalálható, különféle speciális lámpatestek, LED technológiával működő fényforrások, amelyeket munkatársaink az Ön elképzeléséhez igazítanak. Ha mégsem a bemutatótermünkben, hanem az egyik katalógusban látott fényforrást választaná, rövid határidőn belül beszerezzük azt!

 

Bemutató terem

Pécsi bemutatótermünkben, több mint 300 m2 -en közel 7000 különböző világítástechnikai termékkel várjuk az érdeklődőket. A hétköznapi lámpáktól, a legkülönlegesebb és speciálisabb fényforrásokig minden megtalálható.

Mérnöki megoldások

Mérnöki szolgáltatásunk a világítástechnika és a villamos ipar teljes területét lefedi. Komplett tervezést, kivitelezést, és egyedi világítástechnikai megoldásokat kínálunk kültéri és beltéri rendszerekre egyaránt.

Energiafelhasználás és irányítás a tervezésben

A mérnöki tervezésben olyan magas minőségű fényszabályozási rendszereket alkalmazunk, amelyek jelenlét és megvilágítási szintérzékeléssel szabályozzák a felhasznált energiát, azaz teljesen automatikusan irányítják a fény erősségét.

Folyamatos szakképzés

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet szakembereink képzésére. A lehető legjobb munka elvégzése érdekében, csapatunk tagjai képzésekben vesznek részt, így tudásuk naprakész, és megoldásaik a leghatékonyabb módon segítik Önt a vásárlás során.

Előnyeink


Zöld megoldások

Törekszünk arra, hogy minél kevesebb energiát használjunk fel, ezzel csökkentjük a szén-dioxid kibocsátást a Földünk és életterünk megóvása érdekében. Számunkra ez nagyon fontos.

Nincs lehetetlen

Akármilyen különleges lámpát is képzelt el otthonába, mi beszerezzük. Beszállítóink elsődleges célja, hogy igényeinket kielégítsék, ezáltal mi is azt tudjuk nyújtani, amit Ön elvár tőlünk.

Takarékos megoldások

A  LED-es fényforrást működtető szoftverünk személyre szabott megoldást kínál. Ezen lámpáink megújuló energiaforrások, így a napenergia felhasználásával csökkentik a mindennapos költségeket.

Számítógépes modellezés

Mérnökirodánk számítógépes modellezéssel segíti a tervezést és kivitelezést. Ingyenesen igénybe vehető tervező alapprogramunk segítségével a lámpatest adatbázisból lehet kiválasztani és makettezni a térhez legjobban idomuló világítási rendszert.

Speciális kivitelezés

A fényforrás napjainkban már dekorációként is funkcionál. A modern műszaki megoldások, mint például a feszített fóliás technikával készült fal vagy plafon különleges kinézetet biztosíthat az Ön otthonának is.

Ipari világítás speciális igényei

Az ipari világítás speciális megoldásokat igénylő feladat. Ezt a rendszert úgy kell kialakítani, hogy a különböző helyzeteknek és a magas igénybevételnek is megfeleljen. Az ilyen épületekben az energiatakarékosságon van a hangsúly, így előtérbe kell helyezni a megfelelő fényforrás kiválasztása során.