Szolgáltatások

shutterstock_366462815

Kivitelezés


Cégünk teljes körű erős-és gyengeáramú világítástechnikai kivitelezését is vállaljuk, legyen szó beruházások, raktárak, társasházak, csarnokok, bevásárlóközpontok, irodák és egyéb létesítmények megvilágításáról. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, így biztosíthatjuk arról, hogy gyorsan, szakszerűen és hatékonyan dolgozunk minden esetben. A kivitelezés teljes egészét megtervezzük Ön helyett, kérés esetén az építési munkálatokat is elvégezzük, hiszen kapcsolatban állunk minőségi munkát végző alvállalkozókkal és szállítókkal, így garantáltan az Ön elképzelései valósulnak majd meg.

 

shutterstock_366462815
shutterstock_147723992

Karbantartás


Feladatkörünk szerves része a karbantartási és üzemeletetési munkák ellátása. A villanyszerelési teendők költségvetési tervét elkészítjük, és szükség esetén akár az anyagbeszerzést is lebonyolítjuk. Célunk, hogy pénzt és időt takaríthassunk meg Önnek, mindemellett a leghatékonyabb és legkorszerűbb termékeket és kivitelezést kínáljuk.

Készenléti ügyeletünkkel állunk rendelkezésére, akár 24 órás szolgálattal. Igényeitől függően folyamatos, vagy időszakos karbantartási munkákat, és a biztonságos üzemeltetéshez szükséges méréseket is elvégezzük.